Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2734) in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/login.php on line 418
Vores indsatser – MH24

VORES INDSATSER

Læs mere om

indsatserne i mh24

I MH24 gør vi en aktiv indsats for at modarbejde mobning og øge trygheden og tolerancen blandt børn og unge i sportslige, kulturelle og sociale fællesskaber. Det gør vi gennem fællesskabsfremmende og oplysende aktiviteter som MH24 camps, klubbesøg og ved stævnedeltagelse.

MH24 CAMPS

Hvert år afholder vi 1-2 håndbold camps for børn og unge. MH24 camp handler om at samles omkring håndbolden som sport samtidigt med, at vi sætter fokus på, hvordan man er en god holdkammerat. Mikkel er vært på campen som består af masser af håndboldtræning, oplæg for forældre, spørgsmål og svar med Mikkel, billeder og autografskrivning og meget mere.

KLUbbesøg

I løbet af året tager MH24s hold af passionerede og håndboldglade frivillige ud til håndboldklubber rundt om i landet for at sætte fokus på arbejdet mod mobning. De frivillige videredeler viden om mobning og laver Antibulli-øvelser med klubbens spillere for at hjælpe med at skabe en god og fælleskabsorienteret kultur med respekt og tolerance for hinanden.

STÆVNESTAND

Håndboldstævner er for mange børn en af de sjoveste ting ved at gå til håndbold. Frivilligkorpset i MH24 tager ud til håndboldstævner med en MH24 stand for at sætte fokus på det gode fællesskab og trivsel i håndboldklubben.