Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2734) in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/login.php on line 418
Vitamin Well indgår samarbejde med Mikkel Hansen og MH24 – MH24
Nordea Fonden skyder 50.000 efter mobning
juli 2, 2018
Spørg Mikkel Hansen
april 18, 2019

Håndboldspiller og olympisk guldvinder, Mikkel Hansen, har pr. dags dato indgået en samarbejdsaftale med Vitamin Well Danmark. En aftale som skal supportere håndboldspillerens fremtidige præstationer og ambition om at vinde nye medaljer. Det er hensigten at samarbejdet over de næste år bliver et tæt partnerskab med et større perspektiv.

AFTALEN DÆKKER OGSÅ over et samarbejde med Mikkel Hansens hjertesag, MH24 – Mikkel Mod Mobning. Et samarbejde som allerede er blevet indledt med et veloverstået ”Løb Mod Mobning”, som genererede over 40.000 kroner til organisationens fremtidige antimobningsprojekter.

Mikkel Hansen, som netop er hjemvendt fra landsholdssamling, udtrykker således begejstring for samarbejdet:
”Jeg er rigtig glad for samarbejdet, da Vitamin Well er et fantastisk brand, som jeg kan spejle mig i som person. Derudover er det det helt rigtige match i forhold til MH24 – Mikkel Mod Mobning”. Så på den måde ser jeg det her som et helt ideelt samarbejde, og noget jeg selvfølgelig allerede glæder mig til at komme i gang med.

Country Marketing Manager Mikkel Hviid har også svært ved at skjule begejstringen og udtrykker følgende:
”Vi er begejstret for aftalen med Mikkel Hansen, en spiller og atlet i den absolutte verdensklasse. Aftalen og samarbejdet kommer til at fungere på flere forskellige niveauer. Vi glæder os til at arbejde sammen med Mikkel som menneske, sportsmand og stifter af MH24”.
I den kommende tid vil Vitamin Well, Mikkel Hansen og MH24 – Mikkel Mod Mobning udbygge samarbejdet med en spændende nyhed op til VM – som blandt andet afholdes på dansk jord i et værtskab mellem Danmark og Tyskland.

Forventningerne til netop slutrunden er store ifølge Mikkel Hansen; ”Man får muligvis ikke en større oplevelse i karrieren end at spille en kæmpe slutrunde på hjemmebane. VM er nok den største slutrunde – så det bliver stort at skulle repræsentere sit eget land på hjemmebane. Forhåbentlig kan det være med til at give os de sidste 5-10 % som gør at man vinder de tætte og store kampe”.