Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2734) in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/login.php on line 418
Vinder af Antibulli Håndboldprisen 2018
Ny sponsor i MH24
oktober 28, 2019

Trivsel og god børnehåndbold hænger sammen. Det er hele grundtanken i Antibulli Håndbold som i fælleskab blev udviklet af Mary Fonden og MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning.

Mikkel Hansen og Poul Due Jensens Fond satte en fredag aften i august fokus på fællesskab, rummelighed og kammeratskab i ungdomshåndbold, da de uddelte Antibulli-prisen 2019 til KLG Håndbold fra Herning før Charity kampen mellem Paris-Saint Germain og Århus Håndbold.

Mikkel Hansen siger således om KLG Håndbold: “KLG står for Kammeratskab, Leg og Glæde. De tre nøgleord beskriver, hvordan klubben tænker og agerer. De har formået at skabe en ungdomsafdeling, hvor der er plads til alle – uanset niveau og ambitioner. KLG Håndbold har arbejdet med Antibulli værdierne siden 2016 og har blandt andet integreret Antibulli i foreningens årlige håndboldskole og overnatningsarrangement.”

Antibulli Håndbold Prisen

Hvert år hylder Antibulli Håndbold fællesskabet i børnehåndbolden med en pris på 20.000 kr til en børneafdelingen i en klub, der kontinuerligt arbejder på at styrke fællesskabet både på de enkelte hold og på tværs af årgange i klubben.

I kåringen af prisen lægges der vægt på:

  1. At der arbejdes på at styrke fællesskabet på og uden for banen – både på de enkelte hold og på tværs af hold og årgange hele året rundt.
  2. At klubben og børnetrænerne har øje for børnenes trivsel.
  3. At der arbejdes bevidst på at skabe en inkluderende klubkultur med plads til alle børn – uanset færdigheder på banen.
  4. At klubben ser og inddrager spillernes forældre.

Både trænere, spillere, klubledelsen og forældre kan indstille klubbens børneafdeling til prisen.

Skal din klub vinde Antibulli Håndbold Prisen 2020? 

Kunne du også godt tænke dig 20.000 kr til fælleskabsfremmende aktiviteter på dit hold? eller kender du en håndbold klub, der skal belønnes for at gøre en ekstra indsats for trivsel på og uden for håndboldbanen?Så kan du indstille klubben til Antibulli Håndbold Prisen. Se mere på vores hjemmeside under Antibulli håndbold.