Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2734) in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/login.php on line 418
Spar Nord Fonden ny sponsor i MH24
Vinder af Antibulli Håndbold Prisen 2018 – det brugte de pengene på
august 2, 2019
Vinder af Antibulli Håndbold Prisen 2019
marts 5, 2020

Spar Nord Fonden støtter MH24 i 3 år

Mikkel Hansen og MH24 er på en mission om at styrke fælleskabet og sammenholdet på og uden for håndboldbanen. Tryghed og tolerance er nøgleordene i arbejdet med at skabe en stærk holdånd og godt kammeratskab blandt børn og unge i sportslige, kulturelle og sociale fællesskaber.

De værdier er vi i MH24 heldigvis ikke alene om. Hvert år uddeler Spar Nord Fonden en række donationer til et bredt udsnit af projekter, der gavner fællesskabet inden for forskning, foreningsliv samt sociale og kulturelle formål. Det fælles værdigrundlag har derfor dannet ramme om et nyt og spændende partnerskab og vi er derfor meget beærede over at kunne annoncere Spar Nord Fonden som ny samarbejdspartner og sponsor for MH24 de næste tre år.

”Grundlæggende skal børn have lov til at være børn – og stortrives, lege, spille håndbold og drømme gode drømme om fremtiden. Det er IKKE i orden at mobbe – og det er slet IKKE i orden at hver 6. barn stopper i håndboldklubben på grund af mobning. Det skal handle om samvær, tolerance, venskaber og om at trives i sporten. Med fokus fra MH24 og verdens bedste Mikkel gøres i stedet en stor indsats for sund konkurrence, skæg og ballede. Derfor støtter Spar Nord Fonden Mikkel Mod Mobning de næste tre år.

Elisabeth Viksnins, kommunikationschef, Spar Nord Fonden