Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2734) in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/login.php on line 418
Nordea Fonden skyder 50.000 efter mobning – MH24
Mikkel Hansen gør børn til gode kammerater på to MH24 camps i juni
juni 11, 2018
Vitamin Well indgår samarbejde med Mikkel Hansen og MH24
november 19, 2018

Foto: Filialdirektør i Nordea Erhverv Viborg Mette Haahr (t.v.), Mikkel Hansen stand-in og daglig leder af MH24 Jens Steffensen (t.h.)

Et liv uden mobning er et godt liv – og derfor får MH24 Campen i Bjerringbro nu 50.000 kroner i støtte fra Nordea Fonden.

Mobning har fået et ekstra skud for boven, efter at Nordea Fonden har sagt ja til at støtte foreningen ”MH24 – Mikkel Mod Mobning”.
Fonden, der arbejder ud fra devisen ”det gode liv” har nemlig givet en donation på 50.000 kroner til den netop overståede MH 24 Camp i Bjerringbro, der fandt sted lørdag d. 23. juni.
Her underviste verdens bedste håndboldspiller, danske Mikkel Hansen, 75 danske børn og unge i at blive dygtigere håndbold- og holdspillere.

”For Nordea fonden handler det gode liv om at være i balance. Det er der ingen opskrift på, men Mikkel Hansens projekt falder supergodt i tråd med det, vi gerne vil. Samtidig er han en ildsjæl, og vi støtter gerne ildsjæle med noget på hjertet,” siger Mette Haahr, der er filialdirektør for Nordea Erhverv i Viborg.

I Viborg Kommune uddeler Nordea Fonden hvert år 500.000 kroner til forskellige store og små projekter, så der er også i den sammenhæng tale om en betragtelig donation fra Nordea Fonden.
Daglig leder af MH24, Jens Steffensen, er da også meget glad for donationen: ”Vi har fokus på værdier, som de unge mennesker skal bruge hele livet, så Nordea Fondens donation har en meget stor betydning for det arbejde, vi gør,” siger Jens Steffensen.