Kronprinsessen og Mikkel Hansen overrækker ny Antibulli-pris til Dansk Håndbold Award
maj 30, 2018
Nordea Fonden skyder 50.000 efter mobning
juli 2, 2018

Foto: Mikkel Hansen og børn til tidligere MH24-camp

Verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen giver tips og tricks og deler ud af sin egen erfaring om at blive en god holdspiller, når han inden længe holder MH24 camps for 150 unge mellem 12 og 16 år.

I weekenden d. 23. og 24. juni tager Mikkel Hansen turen fra Paris til henholdsvis Bjerringbro og Tåstrup for at stå i spidsen for de to MH24 camps.

En MH24 Camp er seks timer i selskab med Mikkel Hansen, hvor deltagerne får både fysisk og teknisk træning. Derudover er der autografskrivning, spisning, foredrag fra med ekspert i børnefællesskaber og mobning Lars Stilling Netteberg og endnu mere træning.

Under hele campen vil det overordnede fokus være på, hvordan man er en god og støttende holdspiller – og på at man selv har ansvar for ikke at gå med på mobning og trash talk.

”Forhåbentlig kan jeg via min position som håndboldspiller påvirke en masse børn i den rigtige retning i forhold til, hvordan agerer man som holdkammerat. Hvordan får man mest muligt ud af sit hold…? Hvordan behandler man hinanden, og hvordan sørger man for, at alle får en mega fed oplevelse?” siger Mikkel Hansen.

Begge camps blev udsolgt på få dage, og der er ventelister for at komme med på de to MH24 camps.

På begge camps deltager ud over Mikkel Hansen også mangeårig ungdomslandstræner Claus Hansen.

”Hvis den dygtige håndboldspillere – der er knapt så god en kammerat – blev en bedre kammerat, så ville de også blive en dygtigere håndboldspiller. Så er der simpelthen flere, der vil dem det godt. Både med- og modspillere, trænere og alle andre,” siger Claus Hansen.

For mere information kontakt:
Jens Steffensen
Daglig leder
MH24 –Mikkel Mod Mobning

Mail: jens@mh24.dk
Tlf.: 22 91 23 59