Er fællesskab vigtigt for jer?
april 21, 2018
Mikkel Hansen gør børn til gode kammerater på to MH24 camps i juni
juni 11, 2018

Billede: Mikkel Hansen (t.v.) og H.K.H. Kronprinsessen (t.h.)

I 2016 gik H.K.H. Kronprinsessen og Mikkel Hansen sammen om at bekæmpe mobning i børnehåndbolden. Nu hylder de sammenhold og fællesskab med den nye Antibulli-pris, som går til børneafdelingen i en af de mange håndboldklubber, som gør en stor indsats for at skabe et stærkt børnefællesskab.

Der skal være plads til alle børn på håndboldbanen, og det skal frem for alt være sjovt at gå til håndbold. Det var udgangspunktet, da Mary Fonden og MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning i 2017 lancerede Antibulli Håndbold, som er et træningssite til børnehåndboldtrænere med gratis øvelser, redskaber og gode råd til at styrke sammenholdet. Nu er projektet knopskudt med Antibulli-prisen, som hylder arbejdet for at skabe stærke fællesskaber i børnehåndbolden.

Kronprinsessen og Mikkel Hansen vil sammen overrække prisen til Dansk Håndbold Award den 4. juni i Viborg. Prisen vil gå til børneafdelingen i en klub, som arbejder for at styrke fællesskabet på og uden for banen – både på de enkelte hold og på tværs af hold og årgange. Med prisen følger 20.000 kroner til en fællesskabende aktivitet for alle klubbens børnehold.

Alle håndboldklubber i landet har haft mulighed for at indstille sin børneafdeling til Antibulli-prisen. Repræsentanter for Mary Fonden og MH24 har sammen med tidligere ungdomslandsholdstræner Claus Hansen udvalgt årets vinder af Antibulli-prisen, som offentliggøres til awardshowet i ViboCold Arena i Viborg den 4. juni.

Juryen har i udvælgelsen af vinderen lagt vægt på, at børneafdelingen støtter trænerne i at have øje for børnenes trivsel, har fokus på inddragelse af forældrene og bevidst arbejder for at skabe en klubkultur med plads til alle børn – uanset færdigheder på banen.