Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2734) in /var/www/mh24.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/login.php on line 418
Antibulli Håndbold – MH24

antibulli
Håndbold

Hvad er

ANtibulli håndbold?

Antibulli Håndbold er et initiativ, der kombinerer viden om børns trivsel med viden fra håndboldverdenen. Denne viden er blevet brugt til at skabe et antimobningsredskab, der består af konkrete øvelser og råd udviklet til træningen af U13 og U15 årgange. Redskabet er for håndboldtrænere, der med disse øvelser og råd kan arbejde proaktivt med at skabe en sund klubkultur med høj tolerance og respekt. Målet er at fremme et fælleskabsorienteret miljø, hvor man taler pænt og hjælper hinanden, så håndboldklubben er et trygt og rart sted at være for alle – uanset hvor god man er til håndbold.

Grundtanken i Antibulli Håndbold er, at man gennem gode børnefællesskaber kan forebygge og reducere eksklusion og mobning.

- Antibulli håndbold

ANTIBULLI Håndbold BYGGER PÅ 4 værdier

Tolerance

Forskellighed ses som en styrke og man behandler hinanden ligeværdigt.

Respekt

Man tager hensyn til hinanden, giver plads til alle og respekterer forskellighed.

Omsorg

Man viser interesse i hinanden og hjælper hinanden, når der er brug for det.

Mod

Man tør at sige fra og har modet til at reagere, hvis andre bliver behandlet uretfærdigt.

"Mobning er børnenes problem, men de voksnes ansvar"

- Antibulli Håndbold

HVEM STÅR BAG

ANtibulli Håndbold?

Antibulli Håndbold opstod som et samarbejde mellem MH24 og Mary Fonden tilbage i januar 2016, da Mobning og Trivsel indgår som et ud af 3 indsatsområder i Mary Fondens arbejde. Antibulli Håndbold er udviklet i samarbejde med Red Barnet, TrygFonden og fem pilotklubber – Ry Håndbold, KLG Håndbold, FIF Håndbold, Køge Håndbold og Silkeborg IF Håndbold. I dag bliver Antibulli Håndbold brugt i klubber landet over og vi arbejder i MH24 på at udbrede redskabet endnu mere. Antibulli har sin egen hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om forskningen og se alle de fællesskabsfremmende Antibulli-øvelser illustreret og forklaret. 

"Trivsel og mobning er to sider af samme sag– begge dele handler om gruppedynamik og fællesskab."

- Antibulli Håndbold

Hvert år uddeler vi

Antibulli-Håndboldprisen

Hvert år hylder MH24 en håndboldklub, der gør en ekstraordinær indsats på at fremme fælleskab og forebygge mobning. Takket være vores samarbejdspartnere i Poul Due Jensens Fond kan vi uddele en pris på 20.000 kr. til en børneafdelingen i en klub, der gør en bemærkelsesværdig indsats for at styrke fællesskabet på de enkelte hold og på tværs af årgange. Kunne du godt tænke dig 20.000 kr til fælleskabsfremmende aktiviteter i din håndboldklub eller kender du en håndboldklub, der skal belønnes for at gøre en ekstra indsats for trivsel på og uden for håndboldbanen? Så kan du nominere klubben til næste års Antibulli-Håndbold Pris.

I KÅRINGEN LÆGGER VI VÆGT PÅ:

Her kan du

NOMINERE EN klub

Både trænere, spillere, klubledelsen og forældre kan indstille klubbens børneafdeling til prisen.

Du nominerer en klub ved at beskrive, hvordan I arbejder med fællesskab og sammenhold i jeres børneafdeling. Kom gerne med konkrete eksempler (max. to A4-sider). Send gerne en video eller billeder fra jeres arbejde med fællesskab. Det kan være af konkrete øvelser, fra et fælles-arrangement eller spillerne, der fortæller, hvordan I sætter fokus på sammenholdet.

Du sender det hele til malenedalgaard@mh24.dk og skriver ”Antibulli Håndbold Prisen 2020” + klubnavn i emnefeltet. 

Ansøgningsfristen er d. 1. juni 2021